Spreek met een online dokter
Zeg vaarwel tegen lange wachttijden bij de dokter en hallo tegen toegankelijke videogesprekken. Met de Doktr-app spreek je snel met een huisarts via video. Waar en wanneer het jou uitkomt!
- Zonder afspraak
- Waar je ook bent
- Snelle diagnose, advies en behandeling
Waarvoor kan ik de Doktr-app gebruiken?
- Eenvoudige klachten
- Koorts, hoofdpijn of maagklachten? Ontvang direct hulp en advies bij veelvoorkomende ziektes en klachten zoals griep en COVID-19.
- Chronische zorg en opvolging
- Wissel fysieke en videoconsultaties met elkaar af voor de opvolging van chronische aandoeningen. Ook bloedresultaten bespreek je makkelijk vanop afstand.
- Mentale gezondheid
- Last van angsten, depressie of burn-out? De huisarts helpt je om erover te praten en kan je doorverwijzen naar een psycholoog.
- Huidproblemen
- Uitslag, acne of een ander huidprobleem? Een huisarts kan advies geven! Zo wacht je geen maanden op een afspraak met een dermatoloog.
- Digitale ziektebriefjes
- Besluit de huisarts dat je te ziek bent om te werken? Dan ontvang je onmiddellijk na de videoconsultatie een digitaal ziektebriefje in de app.
- In het buitenland
- Ga zorgeloos op reis met de Doktr-app. Krijg ook in het buitenland medisch advies van een huisarts die Nederlands spreekt.
Word geholpen in 5 eenvoudige stappen
Log in
Download de Doktr-app en registreer met itsme®. Zo krijg je veilig en snel toegang tot onze app.
Kies voor een beschikbare arts of je eigen huisarts
Raadpleeg een beschikbare arts door één van de klachten aan te duiden of spreek met je eigen huisarts via 'mijn vaste huisarts spreken'.
Intake
Beantwoord eerst enkele korte vragen over je symptomen. Zo kan de dokter zich voorbereiden en je nog beter helpen!
Videogesprek
De zorgverlener stuurt je een bericht en start de videoconsultatie. Je ontvangt een melding op je smartphone.
Nazorg en documenten
Je ontvangt een samenvatting van het advies in de app. Te ziek om te werken? Dan ontvang je ook een digitaal afwezigheidsattest. Schreef de dokter medicatie voor? Dan vind je de documenten terug via de app of op je eID.
Reviews & getuigenissen
Artikels
- De kleur, vorm en geur van je stoelgang zijn belangrijke tekenen van hoe je je voelt. Huisarts Filip Saxena beantwoordt vragen over hoe je stoelgang eruit moet zien, hoe vaak je naar het toilet moet gaan en wanneer je medische hulp moet zoeken.
21 februari 2024
7 mythes over blaasontstekingen: zijn ze waar?
De meeste vrouwen hebben wel eens last van een blaasontsteking. Het is ook iets waar veel mensen een mening over hebben, zoals dat je veenbessensap moet drinken en niet in de kou mag zitten. Maar maakt dat echt iets uit? Laten we eens kijken wat echt waar is.30 januari 2024
Ziektebriefjes in België: Alles wat je moet weten in 2024
Te ziek om te werken? Werknemers in België hebben het recht om zich ziek te melden, maar er zijn specifieke regels en wetten die deze praktijk reguleren. In deze blogpost zullen we dieper ingaan op ziektebriefjes, met de focus op de huidige Belgische wetgeving in 2024.
Doktr is geen spoeddienst
De huisartsen via de Doktr-app kunnen alleen hulp bieden bij primaire medische of psychologische vragen die geen spoedeisende hulp of ziekenhuisopname vereisen. Indien je een dringende ziekenhuisopname nodig hebt, bel dan naar 112.